Bayrak Anaokulu
ORHANGAZİ MAH. 3247 SK. NO 5/3 İÇ KAPI NO 1 SARIÇAM / ADANA

VİZYON

Okul öncesi eğitim alanının hedef ve amaçları doğrultusunda okul öncesi dönem çocuklarının gelişim düzeyleri, öğrenme hızları, ilgi alanları ve ihtiyaçları dikkate alınarak ve aileler ile işbirliği içerisinde yaşam boyu öğrenmeyi destekleyecek şekilde eğitim ortamı oluşturarak yaratıcı ve estetik duygulara sahip, kendini ifade edebilen, çevreye duyarlı, araştıran, özgüveni yüksek bireyler yetiştirmektir. Ayrıca, gelişen-değişen dünyaya ayak uyduran, geleceğe güvenle bakan, yeniliklere açık olan, öz kültürünü tanıyan, koruyan ve tercih edilen bir kurum olmaktır.

MİSYON

Kurumumuzun misyonu, okul öncesi eğitimin temel ilkelerine uygun olarak çocukların, beden, zihin ve duygu gelişimini sağlamak, onları ilkokula hazırlamak, Türkçeyi doğru ve güzel konuşmalarını sağlamak, bireysel farklılıklarını göz önünde bulundurarak onların yaratıcı ve estetik duygularını geliştirmek, sevgi, saygı, sorumluluk, hoşgörü, yardımlaşma gibi sosyal davranışları kazandırmak, kendini tanıyan, sorunlara çok yönlü bakabilen, araştırarak, sorgulayarak, üreterek, yaparak ve yaşayarak öğrenen, milli ve manevi değerlerine sahip çocuklar yetiştirmektir.

BAŞARILAR

Okulumuz 2023 yılında Eğitim-Öğretim faaliyetlerine başlamış olup ulusal ve uluslararası alanda başarılar elde etmeye adaydır.
Toplantı Salonu :1
Öğretim Şekli :Tekli Eğitim

Tekli Eğitim

09.00 - 14.00

Merkezi Klima Sistemi

Pansiyon Bilgisi

Okulumuzda pansiyon bulunmamaktadır.

Buruk dolmuşları okulumuzun yakınından geçmektedir.

Okulumuz merkez ilçe konumundadır.

Orhangazi Mah. 3247 Sk. No:5/3 İç Kapı No:1 Sarıçam/ADANA

Okulumuz 6 derslikli olup 240 öğrenci kapasitelidir.

Sportif Etkinlikler

Okulumuzda; Okul Öncesi Eğitim Programı ve Okul Sağlığı Projesi kapsamında açık hava etkinliklerine yer verilmektedir.

Bilimsel Etkinlikler

Okulumuzda; Okul Öncesi Eğitim Programı kapsamında Fen ve Doğa etkinlikleri yapılmaktadır.

Proje Çalışmaları

Okulumuzda; Milli Eğitim Bakanlığımız tarafından başlatılan Dilimizin Zenginlikleri Projesi, Sarıçam İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından başlatılan Değerlerimizle Değerleniyoruz Projesi ve Bir Varmış Bir Yokmuş Projeleri ile Okul Müdürlüğümüz tarafından başlatılan Kitap Kurdu ve İyilik Günü Projeleri uygulanmaktadır.

Yurtdışı Proje Faaliyetleri

2023 yılında eğitim öğretime başlayan okulumuz henüz yurtdışı bir projede yer almamaktadır. Bu alanda öğretmenlerimizin çalışmaları başlamıştır.